Ела при мен, Любов.
Вземи моето сърце
и го стопли с двете си ръце.
Сгрей го и леда разтопи,
а болката надалеч прогони.
Ела при мен, Любов.
Влей в душата моя сила нова,
изпълнена с трепет див,
а чувствата заспали
събуди и съживи.
Ела при мен, Любов.
И ме докосни с двете си ръце,
и прогони таз мъка зла
от сърцето ми сега.
© Дени Todos los derechos reservados