Feb 7, 2012, 10:17 PM

Ела при мен, Любов 

  Poetry » Love
677 0 2

Ела при мен, Любов.
Вземи моето сърце
и го стопли с двете си ръце.
Сгрей го и леда разтопи,
а болката надалеч прогони.

Ела при мен, Любов.
Влей в душата моя сила нова,
изпълнена с трепет див,
а чувствата заспали
събуди и съживи.

Ела при мен, Любов.
И ме докосни с двете си ръце,
и прогони таз мъка зла
от сърцето ми сега.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря.
  • Любовта е красива когата я има независимо от възраста,стига хората да я разбират и носят със себе си!
    Успех!
Random works
: ??:??