14 feb 2008, 19:21

Ела с мен 

  Poesía » De amor
1250 0 2

Няма никой у дома,

останали са само сенки

от щастливи хора.

Няма обич, нито страх,

само бръснарски нож, умора.

Чуй ме, аз още дишам,

не ме оставяй сама...

Няма песен, която да разкаже

колко болка има в тази кръв

и не биха стигнали сълзи

да напоя вените си с празен дъх.

Сега съм нищо, само глас,

шепнещ ти до лудост в главата.

Май останах само аз...

Ела с мен, Скъпи...

нека да сме двама.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??