ЕЛЕГИЯ
На любовта ръждата само остана между нас
и на въздишките лъжата веч почувствах аз.
Грозд увиснал есента доказа
и бръчки по челото старостта показа.
Увяхнал поглед и въздишки тежки от внезапен дъжд.
Ах, тез болежки вдън душата моя!
Аз вече знам едно - остава път единствен...
към ПОКОЯ.
© Ангел Петков Todos los derechos reservados