19.01.2015 г., 17:53 ч.

Елегия 

  Поезия » Любовна
349 0 0

                                     ЕЛЕГИЯ                                            

 

На любовта ръждата само остана между нас                                                                                 

и на въздишките лъжата веч почувствах аз.                                                                              

Грозд увиснал есента доказа                                                                                                         

и бръчки по челото старостта показа.                                                                                           

 

Увяхнал поглед и въздишки тежки от внезапен дъжд.                                                               

Ах, тез болежки вдън душата моя!                                                                                               

Аз вече знам едно - остава път единствен...                                                                          

към ПОКОЯ.                                                                                                                                

 

 

 

 

 

                                                                                               

 

                                                               

 

 

 

 

© Ангел Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??