С напукани устни
Сълзи ще пия
В нощите късни
От кого да се крия
Спомени светли
Няма да трия
До първи петли
В самотата се мия
С жадни очи
Чакам първи лъчи
Търся сродни души
На камък удрям уви
Изтръпнали длани
Търсят другите две
Уж толкова желани
А остават си две
Сърце разпиляно
Не спира тупти
Даже одрано
Към очите праща сълзи
С напукани устни
Сълзи ще пия
Еликсир за душата
Знам ще открия
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados