Jul 22, 2010, 10:41 PM

Еликсир 

  Poetry
578 0 14

С напукани устни

Сълзи ще пия

В нощите късни 

От кого да се крия

Спомени светли

Няма да трия

До първи петли

В самотата се мия

С жадни очи

Чакам първи лъчи

Търся сродни души

На камък удрям уви

Изтръпнали длани

Търсят другите две

Уж толкова желани

А остават си две

Сърце разпиляно

Не спира тупти

Даже одрано 

Към очите праща сълзи

С напукани устни

Сълзи ще пия

Еликсир за душата 

Знам ще открия

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??