17 ago 2019, 8:07

Еликсир 

  Poesía » De amor
856 5 6

Сладка любов и малко горчива,

бавно на глътки от нея отпивам,

удря в сърцето, стомаха ми свива,

уж е лекарство, а ме убива.

Камъни остри в душата ми мята,

а на гърба ми растат си крилата.

Знам, че ще скоча, това го умея,

докато падам, за миг ще живея.

© Георги Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??