17 авг. 2019 г., 08:07

Еликсир 

  Поэзия » Любовная
858 5 6

Сладка любов и малко горчива,

бавно на глътки от нея отпивам,

удря в сърцето, стомаха ми свива,

уж е лекарство, а ме убива.

Камъни остри в душата ми мята,

а на гърба ми растат си крилата.

Знам, че ще скоча, това го умея,

докато падам, за миг ще живея.

© Георги Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??