24 jul 2019, 18:03

Емигрант 

  Poesía » De amor
704 0 0

Когато си до мен не се страхувам.
За утре не мечтая и не искам.
Когато си до мен не се преструвам,
докосвам, за последно те притискам.
Това, което ще се случи, чакаш дълго.
Но то поставя двама ни на карта.
Там твоя път с моливче начертал си...
За мен моливче имаш ли в ръката?

© Любомир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??