Jul 24, 2019, 6:03 PM

Емигрант 

  Poetry » Love
700 0 0

Когато си до мен не се страхувам.
За утре не мечтая и не искам.
Когато си до мен не се преструвам,
докосвам, за последно те притискам.
Това, което ще се случи, чакаш дълго.
Но то поставя двама ни на карта.
Там твоя път с моливче начертал си...
За мен моливче имаш ли в ръката?

© Любомир Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??