1
Залези неизживени,
рози от буря съкрушени.
Пеперуди в прахта умрели,
брегове далечни и студени.
Мигове несподелени,
редове с поезия изгорени.
Птици в мрака отлетели,
сълзи от душа излени.
2
Буря, дъжд, мъгла.
Слънце, море, дъга.
Скали, мрак, сълзи.
Цветя, поезия, мечти.
Тайни, пълнолуние, гроб.
Пеперуди, ключ, живот.
Страст, рози, свещи.
Лед, страхове, вещи.
Полета, лято, бриз.
Пустош, затвор, взрив.
Музика, въздух, крила.
Яма, смърт, самота.
Черно, бяло, съдба.
Цветове, очи, душа.
© Майчето Todos los derechos reservados