2 nov 2023, 17:26  

Емоционално зареждане 

  Poesía » Otra
195 0 0

Всеки път когато съм до вас!

Много съм щастлива аз.

Отново днес се смях.

И отново заредена с положителни емоции бях!

Искам да знаете, че сте моето емоционално зареждане,

което никога няма да забравя.

И никога не мога да оставя.

 

02.11.2023

© Нина Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??