Всеки път когато съм до вас!
Много съм щастлива аз.
Отново днес се смях.
И отново заредена с положителни емоции бях!
Искам да знаете, че сте моето емоционално зареждане,
което никога няма да забравя.
И никога не мога да оставя.
02.11.2023
© Нина Петкова Всички права запазени