Nov 2, 2023, 5:26 PM  

Емоционално зареждане 

  Poetry » Other
203 0 0

Всеки път когато съм до вас!

Много съм щастлива аз.

Отново днес се смях.

И отново заредена с положителни емоции бях!

Искам да знаете, че сте моето емоционално зареждане,

което никога няма да забравя.

И никога не мога да оставя.

 

02.11.2023

© Нина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??