6 jun 2008, 14:04

Емоция 

  Poesía » Del paisaje
649 0 6
;) :)

Една възможност за много критика...
Очаквам...




Светкавици небето порят.
Като из ведро се лее дъжд.
И загиват под пороя
полета от житО и ръж...



© Елена Гоцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??