6 июн. 2008 г., 14:04

Емоция 

  Поэзия » Пейзажная
650 0 6
;) :)

Една възможност за много критика...
Очаквам...




Светкавици небето порят.
Като из ведро се лее дъжд.
И загиват под пороя
полета от житО и ръж...



© Елена Гоцева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??