6.06.2008 г., 14:04 ч.

Емоция 

  Поезия » Пейзажна
648 0 6
;) :)

Една възможност за много критика...
Очаквам...




Светкавици небето порят.
Като из ведро се лее дъжд.
И загиват под пороя
полета от житО и ръж...



© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??