14 ago 2017, 0:06

Empty effect 

  Poesía » Verso libre
266 1 4

Гледате като котки в подлез.

Мозъците ви са празни

и размекнати,

асфалт, по който не минава никой,

цветя и хляб в алкален свят,

мечти без време и много бира.

Всички сме заменими.

Аз съм отрова за мишки,

вие сте култивирани печурки,

ние сме животи над вас.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??