Гледате като котки в подлез.
Мозъците ви са празни
и размекнати,
асфалт, по който не минава никой,
цветя и хляб в алкален свят,
мечти без време и много бира.
Всички сме заменими.
Аз съм отрова за мишки,
вие сте култивирани печурки,
ние сме животи над вас.
© Ивона Иванова Все права защищены