9 dic 2012, 11:43

*** (епилог) 

  Poesía
785 0 17

                                                            Je crois encore la voir... *

 

Мрежи съдрани
обвили са утрото
в рошави облаци
зима напира...

вятърът спори
за нещо изгубено
с кея и после замира...

... пясък навървя си
перли по дланите
после до късно
с вълните флиртува
в мрежи съдрани
покълнало утрото

плахо съня ми рисува...

 

 

* Ария на Надир из оретата "Ловци на бисери" - Жорж Бизе 
   

... а за тези, които не обичат толкова операта:  инструментал и Дейвид Гилмор

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??