Мрежи съдрани
обвили са утрото
в рошави облаци
зима напира...
вятърът спори
за нещо изгубено
с кея и после замира...
... пясък навървя си
перли по дланите
после до късно
с вълните флиртува
в мрежи съдрани
покълнало утрото
плахо съня ми рисува...
* Ария на Надир из оретата "Ловци на бисери" - Жорж Бизе
... а за тези, които не обичат толкова операта: инструментал и Дейвид Гилмор
© Бехрин Всички права запазени