27 may 2017, 22:01

Епитафия 

  Poesía » Otra
719 4 8

 

Взе душата му, о, Боже!

Но помилуй и прости,

на света без зло не може:

в кой ли ще се прероди??

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??