27.05.2017 г., 22:01 ч.

Епитафия 

  Поезия » Друга
716 4 8

 

Взе душата му, о, Боже!

Но помилуй и прости,

на света без зло не може:

в кой ли ще се прероди??

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??