16 sept 2009, 22:34

Епитет за любимия мъж 

  Poesía » De amor
4766 0 3

Ти си дъждът,
тихо шепнещ в сърцето,
ти си морето ми бурно от страсти,
ти си небето в очите ни слети -
глътка живителна, приказно щастие.

Ти си любов,
сляла устни и пръсти,
малко са думите теб да опиша,
ти си във мен постоянно присъствие -
огън и пламък, и въздух - да дишам.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??