Sep 16, 2009, 10:34 PM

Епитет за любимия мъж 

  Poetry » Love
4749 0 3

Ти си дъждът,
тихо шепнещ в сърцето,
ти си морето ми бурно от страсти,
ти си небето в очите ни слети -
глътка живителна, приказно щастие.

Ти си любов,
сляла устни и пръсти,
малко са думите теб да опиша,
ти си във мен постоянно присъствие -
огън и пламък, и въздух - да дишам.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??