3 oct 2006, 12:01

ЕРЕТИЧЕН ВЪПРОС - продължение (допълнен с прозрение) 

  Poesía
617 0 6

 

Изправих се аз на краката

и тост поисках да вдигна.

Но после, разправят, че чули

само: - Защо ли не пийнем?

 

Жената ме мрачно погледнала,

не помня после що стори,

но на сутринта ме намерили

да спя, подпрян на стобора.

 

Та бива ли, вие честно кажете,

порива на душата да не разбират

и така да се отнасят с мъжете

или квот кажем – да се препират?

А кат' ми мина главата,
нали не съм чиляк прост,
съ сетих - ми тя мъ ривнувала,
щот' все търся не нея, а тост!


Забележка - посвещение: Наздраве за и на всички "неразбрани" души! :) 

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??