Заспивам...
Сънят приижда на талази,
усещам
една копринена
магия лази...
по сетивата
с твоите тръпчиви
мъжки ухания!
Пристъпваш в съня ми
и въздухът се нажежава
до огнено-бяло.
Ръцете ти - изящни пеперуди,
прелитат по моето тяло,
извайват бели лебеди,
превземат
недостъпни хребети...
Прераждат ме,
разбиват всички прегради,
докосват тайни желания,
изпиват ме -
до премаляване...
Разлистваш ме
като чашка на цвят
и потъваш в моя свят.
Без дъх заливаш ме
със водопади
от лумнали искри...
И се сливат
във сияние
двете ни души!
Защо сънят не продължи...
© Румяна Todos los derechos reservados