10.01.2011 г., 15:46 ч.

Еротичен сън 

  Поезия » Еротична
1267 0 11

Заспивам...

Сънят приижда на талази,

усещам

една копринена

магия лази...

по сетивата

с твоите тръпчиви

мъжки ухания!

Пристъпваш в съня ми

и въздухът се нажежава

до огнено-бяло.

Ръцете ти - изящни пеперуди,

прелитат по моето тяло,

извайват бели лебеди,

превземат

недостъпни хребети...

Прераждат ме,

разбиват всички прегради,

докосват тайни желания,

изпиват ме -

до премаляване...

Разлистваш ме

като чашка на цвят

и потъваш в моя свят.

Без дъх заливаш ме

със водопади

от лумнали искри...

И се сливат

във сияние

двете ни души!

Защо сънят не продължи...

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??