17 dic 2009, 12:01

Еротична поезия 1 

  Poesía » Erótica
3949 0 4

Obra no adecuada para menores de 18 años

Капчица от вагиналния ти сок
се стича по устата ми засмяна.
Продължавам да трептя във амок,
гледайки ти тялото - премяна.



От вълнение те стискам дружелюбно
и хващам таза ти с двете ми ръце.
Възбудата ми не утихва бързо,
щом търкам моето във твоето телце!

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??