Dec 17, 2009, 12:01 PM

Еротична поезия 1 

  Poetry » Erotic
3938 0 4

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Капчица от вагиналния ти сок
се стича по устата ми засмяна.
Продължавам да трептя във амок,
гледайки ти тялото - премяна.



От вълнение те стискам дружелюбно
и хващам таза ти с двете ми ръце.
Възбудата ми не утихва бързо,
щом търкам моето във твоето телце!

© Надя Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??