23 feb 2014, 19:48

Еротика 

  Poesía
1670 5 5

Два погледа кръстосват се във тишината…

Емулсия от феромони, тих пожар…

Импулс, накарал тялото да тръпне във тъмата…

Движения по-плахи и от тези на стъклар…

 

Докосване! Донесло хиляди сантименталности…

Целувка! Учестено дишане…  Екстаз!

В едно се сливат две индивидуалности…

И става нежно, като… джаз.

 

Игра! На въображение…  И милиони спомени тепърва ще се случат…

Отгоре! После пък отдолу… Истински контраст!

Желания от вчера и до днес прикривани…

Освобождават във телата буреносна страст.

 

Разрошени коси! Прикосновение…

Събличат се! И пориви отекват във гърлата, мълчанието се руши…

Нахвърлят се един на друг, като животни от емоцията озверели,

И не се спират, докато водата в извора им на копнежа не се пресуши…

 

Образите им са истински красиви!
Платна! Но те рисуват с парещите устни по плътта…

А не случайно казват хората окото лесно лъжело се

и затова най-важна е сетивността!

 

Пред всеки можеш тялото си да разголиш,

душата ти обаче… Трудно ще е, знам!

Затова, за да обикнат хората човека, който криеш в себе си…

То първо трябва ти да го обикнеш сам!

 

 

© Съби Седник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??