Къде отлетяха птиците?
Тишината издава страха.
Защо са без маски дърветата?
През клоните прозира голотата.
Този бесен вятър същият ли е,
който крадеше по плажа шапките ни?!
Пусто е в душата.
Есен.
По стъклата пробляскват първите капки.
© Людмила Вълчева Todos los derechos reservados