5 dic 2011, 1:26

Есен 

  Poesía » Otra
403 0 4

Есен е, есен е. Песенно

пада приспивно дъждът.

В мъртви пространства понесени,

листи безумни кръжат.

 

Мъгла сивее унесено -

поляните я държат.

Ехото глъхне обесено.

Голи дървета тъжат.

 

Есен е, чуваш ли , есен е.

Кратките дни ни тежат.

Чувствата някой отнесе ни.

И ни разделя дъждът.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??