13 oct 2005, 21:56

ЕСЕН 

  Poesía
660 0 1

ЕСЕН

 

Застудя и се спуснаха бели мъгли,

за да скрият срама на съблечени клони.

Плаче синия свод... Всъщност – просто вали.

Вихър свири на флейта ужасни шансони.

 

Жълти листи се гонят във луд кръговрат –

по земята чертаят подвижни картини.

Сякаш влиза в душите ни хлад

и оставя след себе си чувства изстинали.

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??