22 nov 2005, 0:23

Есен 

  Poesía
728 0 1

Топъл вятър се е сгушил тайно в  косите ми,

тъмен залез гори  ярко в  очите ми,

пред лицето ми плуват пухкави облаци

и място си търсят в мойте зеници.

 

С тънък плат, изтъкан от жълт листопад,

изграден е за душата ми светъл палат.

А мъглата, покрила ме с бяла пелена

ме отвежда далече напред към дома.

 

Дъжд чертае пред мен дългия път,

а дъгата след него води денят.

Нежно слънце изгрява в моето сърце

и в очите ми блесва твоето лице.

© Зл Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??