30 dic 2007, 9:12

Есен 

  Poesía » De amor
689 0 2
Листата падат и всичко е мрачно.
Дошла е есента,
а с нея си е тръгнала любовта.
Погребани са летните спомени,
забравени са скритите погледи.

Всичко е свършило,
времето е отлетяло,
но яркият спомен
в единия от двамата остава,
у човека обичал по-силно,
притискал по-смело,
смело и завинаги,
завинаги като че ли.


Дъжд вали и измива пясъка,
дъжд вали и измива спомена.
Измива следата от двата
образа - слети в един.

 

Те се разделят тъй както се сляха.
Те се разделят завинаги като че ли.
Сълзите напират в очите на двамата,
в очите, гледали се мълчаливо,
в устните, целували се тъй мило.

© Без име Анонимна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??