Есен е.
Пред залеза красив за фон
лястовици своят танц танцуват.
Към юг на път поемат.
Утре жиците самотни ще осъмнат.
Есента набира скорост,
листата в чудни багри оцветява
Щурците пеят още,
но вече падат от дърветата листата.
И само звездите нощем
все така блестят…
И само аз все още чакам
при мен да дойдеш ти…
© МД Todos los derechos reservados