12.09.2019 г., 7:49 ч.

Есен е 

  Поезия » Любовна
358 1 2

Есен е.

Пред залеза красив за фон

лястовици своят танц танцуват.

Към юг на път поемат.

Утре жиците самотни ще осъмнат.

Есента набира скорост,

листата в чудни багри оцветява

Щурците пеят още,

но вече падат от дърветата листата.

И само звездите нощем

все така блестят…

И само аз все още чакам

при мен да дойдеш ти…

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??