15 ene 2010, 15:15

Есен в гората 

  Poesía » Del paisaje
628 0 0

 ЕСЕН В ГОРАТА

 

Дойде ли  този сезон шарен,

Вълкът става много коварен.

Мечката бързо заспива,

а катеричката жълъди събира.

 

Зайчето зелка си намира

и лисицата нова хитрина подбира.

Листата леко падат на земята...

идва есента в гората.

                              Ралица Костова

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??