ЕСЕН В ГОРАТА
Дойде ли този сезон шарен,
Вълкът става много коварен.
Мечката бързо заспива,
а катеричката жълъди събира.
Зайчето зелка си намира
и лисицата нова хитрина подбира.
Листата леко падат на земята...
идва есента в гората.
Ралица Костова
© Ралица Костова Все права защищены