ЕСЕНЕН АКВАРЕЛ
Златна есен златни листи рони -
светът е пощурял – всички с панталони;
жени на възраст и баби хлевоусти
захвърлили са старомодни фусти.
- Какъв прогрес! - си викам. - Всичко се променя.
И никой вече за нищо не го е еня.
Еманципация само! И пак еманципация!
Жени прекрасни, къде е вашата грация?
----------
© Цвятко Илиев Todos los derechos reservados
Обичам хумора, поднесен с усмивка.
Още един път: thanks you на дамите.