5.10.2012 г., 21:58 ч.

Есенен акварел 

  Поезия » Хумористична
1372 0 4

         ЕСЕНЕН АКВАРЕЛ

 

Златна есен златни листи рони -

светът е пощурял – всички с панталони;

жени на възраст и баби хлевоусти

захвърлили са старомодни фусти.

 

- Какъв прогрес! - си викам. - Всичко се променя.

И никой вече за нищо не го е еня.

Еманципация само! И пак еманципация!

Жени прекрасни, къде е вашата  грация?

                   ----------

© Цвятко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??