27 ene 2013, 10:23

Есенен чай 

  Poesía
627 0 8

 

 

мрежеста пара

се вие над чайника

съобщава

есента е завряла

 

налей от сухите

жълти листа

аромата на дъжд

разтопи в тишина

 

бучки захар не слагай

есента ще се обиди

оби-чай я

каквато е

горчива

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Габриела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??