27.01.2013 г., 10:23 ч.

Есенен чай 

  Поезия
628 0 8

 

 

мрежеста пара

се вие над чайника

съобщава

есента е завряла

 

налей от сухите

жълти листа

аромата на дъжд

разтопи в тишина

 

бучки захар не слагай

есента ще се обиди

оби-чай я

каквато е

горчива

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Габриела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??