22 oct 2023, 13:09

Есенен Ден (песен) 

  Poesía
196 0 0

 

Една секунда в мен въз/
върна спомен за писмо.
Сред лехи захвърлено
свито на едно.

 

Поднесено с честност и силно минало
посред стихии и ветрове
Любовта единствено за Обич копнее.
Променени цветове 
с хоризонт сливат се в есенен ден.

/следва/

© Георги Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??