Oct 22, 2023, 1:09 PM

Есенен Ден (песен) 

  Poetry
293 0 0

 

Една секунда в мен въз/
върна спомен за писмо.
Сред лехи захвърлено
свито на едно.

 

Поднесено с честност и силно минало
посред стихии и ветрове
Любовта единствено за Обич копнее.
Променени цветове 
с хоризонт сливат се в есенен ден.

/следва/

© Георги Янев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??