3 oct 2013, 22:15

Есенен етюд 

  Poesía » Para niños
611 0 2

Вятърко, защо прогони

слънчевите дни?

Виждаш ли, небето рони

злато в долини?


Сивият врабец се свива,

зъзне на студа.

Той и враната писклива

май са във беда?

© Дияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??