3.10.2013 г., 22:15 ч.

Есенен етюд 

  Поезия » За деца
603 0 2

Вятърко, защо прогони

слънчевите дни?

Виждаш ли, небето рони

злато в долини?


Сивият врабец се свива,

зъзне на студа.

Той и враната писклива

май са във беда?

© Дияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??