3 окт. 2013 г., 22:15

Есенен етюд 

  Поэзия » Для детей
609 0 2

Вятърко, защо прогони

слънчевите дни?

Виждаш ли, небето рони

злато в долини?


Сивият врабец се свива,

зъзне на студа.

Той и враната писклива

май са във беда?

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??